Besparingsadvies

Voor veel winkeliers en ondernemers is verlichting de grootste energieverbruiker. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om het energieverbruik door verlichting te verlagen. Wilt u het energieverbruik van uw onderneming verminderen? De experts van Energy Savings Solutions geven u graag een degelijk en onderbouwd besparingsadvies.

Energiezuinige verlichting

Door uw lampen te vervangen door ledverlichting, gaat u aanzienlijk op energie besparen. Dat is goed voor uw portemonnee én het milieu. Wilt u graag investeren in energiezuinige verlichting? Bij Energy Savings Solutions krijgt u een besparingsadvies én een verlichtingsadvies. Zo weet u zeker dat u investeert in verlichting die past bij uw bedrijf.

Forcys winkel voorzien van LED TL

Energie besparen?

Heeft u vragen over het besparen binnen uw onderneming? Bel +31 641481453 en maak meteen een afspraak met de experts van Energy Savings Solutions.

Verfgroothandel voorzien van LED TL

In 3 stappen naar een lage energierekening:

Afspraak op locatie

Maak een afspraak met de experts van Energy Savings Solutions. Ze komen graag bij u langs om de locatie te bekijken. Wilt u meteen weten wat de mogelijkheden zijn qua energiezuinige verlichting? De experts laten het u graag zien. Bij Energy Savings Solutions heeft u de keuze uit nieuwe verlichting en refurbished producten.

Lichttekening en -berekening

Na het locatiebezoek krijgt u een lichttekening en een lichtberekening passend bij uw winkel, bedrijfspand of kantoorruimte. U ziet dan meteen hoeveel stroomkosten u per jaar kunt besparen. Ook krijgt u een goed beeld van het effect en de sfeer van de nieuwe verlichting.

Besparingsadvies en offerte op maat

Vervolgens ontvangt u het besparingsadvies en een offerte op maat. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met het voorstel, dan bestelt Energy Savings Solutions de energiezuinige verlichting en komen de monteurs bij u langs voor de installatie. Prettig geregeld.

Fietswinkel Wijbinga voorzien van LED TL

Cookies

Onze cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Privacy policy | Sluiten
Of zelf instellen