LED reparatie

Is de verlichting in uw winkel, kantoor of bedrijfspand toe aan vervanging of kapot? Gooi de armaturen niet weg! Laat het repareren door de experts van Energy Savings Solutions. Nieuwe verlichting is kostbaar en in veel gevallen zijn uw oude armaturen te repareren. Door een defect onderdeel te vervangen is uw verlichting weer zo goed als nieuw. Een voordelige oplossing!

Ledverlichting van nu

De eerste generatie ledverlichting kan niet gedimd worden. Bovendien geven deze lampen een koude, blauwe kleur. Tegenwoordig is ledverlichting in verschillende warmtetinten verkrijgbaar en dimbaar.

Wilt u uw ledverlichting laten ombouwen naar ledverlichting van nu? Dat kan! En weet u dat u ook standaard armaturen kunt laten ombouwen zodat ze geschikt zijn voor ledverlichting? Neem contact op met Energy Savings Solutions. De experts geven u graag advies over de mogelijkheden.

verlichting reparatie

Verlichting laten repareren

Wilt u uw verlichting laten repareren? Bel +31 641481453 en maak meteen een afspraak met de experts van Energy Savings Solutions.

reparatie-armaturen

Kosten reparatie

Het laten repareren van uw verlichting is in de meeste gevallen voordeliger dan nieuwe verlichting aanschaffen. Natuurlijk wilt u, als u de verlichting laat repareren, niet voor verrassingen komen te staan. Stuur daarom uw verlichting op naar Energy Savings Solutions, zodat de experts u kunnen informeren over de kosten.

Reparatieproces

Energy Savings Solutions repareert uw verlichting in vijf stappen:

1.            Stuur uw verlichting naar Energy Savings Solutions;

2.       De experts controleren uw armaturen en maken een reparatieplan;

3.       U ontvangt een offerte;

4.       Zodra u akkoord gaat met de offerte, gaan de experts voor u aan de slag;

5.       Als de werkzaamheden zijn afgerond, stuurt Energy Savings Solutions de verlichting retour.

reparatie-armaturen

Cookies

Onze cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Privacy policy | Sluiten
Of zelf instellen