Energie besparen

led high bay opslagruimte
VERLICHTINGSADVIES

Bent u niet tevreden over uw huidige verlichtingssituatie, wij kijken met u mee en leveren niet alleen een advies maar ook de producten en installatie. Met uw verlichting kunt u de sfeer, uitstraling en natuurlijk het energieverbruik bepalen.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en wij zullen uw huidige verlichtingssituatie en de wensen samen met u doornemen.

LEES MEER
Natuurgetrouwe kantoorverlichting
BESPARINGSADVIES

Wilt u ook besparen op energie? Alleen weet u niet waar te beginnen, Energy Saving Solutions geeft u advies hoe u energie kunt besparen op uw bestaande verlichting zonder in te leveren op lichtsterkte of concessies te moeten doen op lichtkleur.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en wij zullen uw huidige verlichtingssituatie inventariseren en met een gedegen besparingsadvies komen.

LEES MEER
zonnepaneel van LDK
ZONNEPANELEN

Nul op de meter, wie wil dat niet!

Wij bieden u een zonnepanelen systeem, de installatie ervan en desgewenst nemen we de aanvraag van het financiële (BTW) voordeel uit handen.

Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen of wilt u direct een concurrerende offerte? Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.

LEES MEER
lival power 70w td
REFURBISH

Wij bieden een goede oplossing wanneer u winkelverlichting aan wilt schaffen en de prijs van een nieuwe installatie niet in het budget past. Of wellicht wilt u een bestaande situatie uitbreiden. In deze situaties in het gebruik van refurbished winkelverlichting zeer interessant.

Van losse armaturen tot complete sets voor een nieuwe shop, wij adviseren u graag of neem alvast een kijkje in de shop.

LEES MEER
Led high bay onderdelen
MAATWERK

Er bestaan een tal van situaties waarbij standaard armaturen of opstellingen ervan niet tot hun recht komen. Situaties die om extra kennis van licht, het materiaal en de uitstraling vragen. Samen met u kunnen wij deze situaties aangrijpen om een maatwerk armatuur te creëren die zal voldoen aan de klantwens.

Wij komen graag langs op locatie om met u de wensen te bespreken, en met eigen ogen de situatie waar te nemen.

LEES MEER
verlichting reparatie
REPARATIE

Voor reparatie van zowel conventionele als energie zuinige verlichtingsarmaturen bent u bij ons aan het juiste adres. Onderdelen zijn veelal voorradig of we weten de weg om een goed alternatief te bieden.

In veel gevallen loont reparatie van armaturen, heeft u een armatuur defect, vraag ons naar de mogelijkheden.

LEES MEER

Cookies

Onze cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Privacy policy | Sluiten
Of zelf instellen