Gebruikte winkelverlichting

Bent u op zoek naar professionele winkelverlichting? Dan zijn de refurbished armaturen en toebehoren van Energy Saving Solutions iets voor u. Deze professioneel gerepareerde, gereviseerde en schoongemaakte producten zijn eerder gebruikt geweest. Door een grondige opknapbeurt zijn ze weer zo goed als nieuw en gaan ze nog jarenlang mee.

A-merken: van Lival tot Global

Armaturen van Lival, TDX, RZB, Philips, Nokia en Global lenen zich uitstekend om als refurbished product een nieuw leven te krijgen. De meeste armaturen zijn van Europese makelij. Vanwege de uitzonderlijk hoge kwaliteit loont het om deze producten een nieuw leven in te blazen. Dat is kostenaantrekkelijk én een milieuvriendelijk alternatief voor een nieuw product.

Uitbreiden of vervangen

Wilt u uw winkelverlichting uitbreiden? Nieuwe verlichting aanschaffen is vaak niet nodig. Weet u precies welk type verlichting u nodig heeft? Bekijk dan het aanbod Refurbished winkelverlichting in de shop.

Zijn enkele lampen aan vervanging toe? In de meeste gevallen kan Energy Saving Solutions defecte armaturen repareren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel +31 641481453 voor een persoonlijk advies.

Refurbished of tweedehands?

Als u op zoek bent naar nieuwe of extra verlichting is het verleidelijk om naar tweedehandsverlichting te kijken, maar bij tweedehands producten wordt geen kwaliteitsgarantie afgegeven. Op refurbished producten krijgt u deze kwaliteitsgarantie wel! De experts van Energy Saving Solutions controleren, repareren en reviseren de armaturen. Door deze grondige aanpak is de kwaliteit van een refurbished product vergelijkbaar met die van een nieuw product.

gebruikte led winkelverlichting

Verlichting die past bij uw situatie

Wilt u de verlichting in uw winkel vernieuwen, vervangen of uitbreiden? Bel +31 641481453 en maak meteen een afspraak. Energy Savings Solutions: specialist in energiezuinige verlichting.

gebruikte winkelverlichting
Refurbished Tweedehands
Technische controle Ja Nee
Productreiniging Ja Nee
Vervanging hardware Ja Nee
Omruilgarantie Ja Nee

Toebehoren

Lichtbronnen

De refurbished armaturen worden geleverd met lampen van Philips of Osram. De lampen zijn in alle kleuren en lichtsterktes (wattages) leverbaar.

Adapters en aansluitsnoeren

Bij refurbished armaturen wordt standaard een 3-fase adapter geleverd. Heeft u naast de adapter voor een 3-fase rail andere adapters of aansluitsnoeren nodig? Energy Saving Solutions regelt het!

3-fase rails

Nieuwe rails nodig of het huidige railsysteem uitbreiden? Bij Energy Saving Solutions kunt u ook terecht voor refurbished rails. De rails zijn door de grondige opknapbeurt weer zo goed als nieuw en gaan nog jarenlang mee. De rails worden altijd op lengte geleverd.

Garantie

De refurbished producten van Energy Saving Solutions zijn van uitstekende kwaliteit. Voldoet het product toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Geen probleem! U heeft recht op twee maanden omruilgarantie. Neem contact met ons op. Dan gaan de experts samen met u op zoek naar verlichting die wél past bij uw situatie.

Cookies

Onze cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Privacy policy | Sluiten
Of zelf instellen