Zonnepanelen

Wilt u zelf energie opwekken en besparen op uw energierekening? Met zonnepanelen bespaart u honderden euro’s per jaar. Bovendien is het duurzaam en goed voor het milieu. Zonnepanelen zijn er in allerlei soorten en maten. De experts van Energy Savings Solutions adviseren u graag over de mogelijkheden.

Prijzen zonnepanelen

In de afgelopen jaren is de prijs van zonnepanelen sterk gedaald. De exacte kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van uw situatie. Uw energieverbruik en de oppervlakte van het dak bepalen hoeveel zonnepanelen er geplaatst kunnen worden. De experts rekenen graag voor u uit hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, welke investering hiervoor nodig is én hoeveel u jaarlijks gaat besparen op de energierekening.

schematische weergave van de werking van SolarEdge

Voordelen zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een aanzienlijke besparing opleveren. En uw woning krijgt een beter energielabel, waardoor de waarde van uw woning stijgt. Daarnaast is zonne-energie een duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen en dus goed voor het milieu.

Advies over zonnepanelen

Heeft u vragen over zonne-energie en zonnepanelen voor uw woning? Bel +31 641481453 en maak meteen een afspraak met de experts van Energy Savings Solutions.

dak voorzien van zonnepanelen

Soorten zonnepanelen

Energy Savings Solutions levert drie soorten zonnepanelen:

  • Polykristallijne panelen
  • Monokristallijne panelen
  • Dunnefilmpanelen

Vaak is de keuze voor zonnepanelen afhankelijk van efficiëntie, looks en beschikbare ruimte. De monokristallijne panelen zijn in aanschaf iets duurder dan polykristallijne panelen, maar hebben een hoger rendement. Dunnefilmzonnepanelen zijn het voordeligst in aanschaf, maar geven een lager rendement. Wilt u weten welk type zonnepanelen het meest geschikt is voor uw situatie? De experts van Energy Savings Solutions adviseren u graag.

zonnepaneel van het merk LDK

Cookies

Onze cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Privacy policy | Sluiten
Of zelf instellen