Verlichting op maat

Geen winkel, bedrijfspand of kantoor is hetzelfde. Wat de verlichting in uw zaak betreft, is er veel mogelijk. Er zijn situaties waarin maatwerk de beste oplossing is. Bent u op zoek naar op maat gemaakte, toekomstbestendige en energiezuinige verlichting, maak dan meteen een afspraak. De adviseurs van Energy Savings Solutions zijn expert op het gebied van verlichting en maken verlichting op maat.

Voordelen op maat gemaakte verlichting

Op maat gemaakt verlichting door Energy Savings Solutions heeft een aantal grote voordelen.

  • U krijgt een Nederlands product;
  • U krijgt tot 7 jaar garantie op de componenten;
  • U bepaalt zelf de kleur (K) en kleurechtheid (Ra);
  • U bepaalt zelf het vermogen van de verlichting;
  • U kunt uw huidige armaturen laten ombouwen naar ledverlichting.
Led modules citizen

Advies over verlichting op maat

Bent u geïnteresseerd in advies over verlichting op maat? Bel +31 641481453 en maak meteen een afspraak met de experts van Energy Savings Solutions.

High bay op maat

Onderhoud en reparatie

Een ander groot voordeel van op maat gemaakte verlichting, is dat het gemakkelijk te onderhouden en repareren is. Door een defect of beschadigd component te vervangen is uw verlichting weer als nieuw. Een voordelige oplossing!

Verlichting upgraden

Nadat de eerste generatie ledverlichting op de markt kwam, is de techniek verder doorontwikkeld. Bent in u in het bezit van de kostbare, eerste generatie ledverlichting? Dan kunt u deze simpelweg laten upgraden. Dat maakt u verlichting toekomstbestendig.

Speciaal voor interieurbouwers

Als interieurbouwer speelt u met vorm, kleur en ruimte om te komen tot een uniek ontwerp. Bij een interieur op maat hoort natuurlijk perfecte verlichting. U kunt het zo gek nog niet verzinnen of Energy Savings Solutions maakt er werk van. Kleur, kleurechtheid, vermogen en efficiëntie: Energy Savings Solutions zorgt voor verlichting op maat.

Cookies

Onze cookies zijn nodig om de website goed te laten werken.

Privacy policy | Sluiten
Of zelf instellen