Zorgcentrum De PrinsHoeve

PROJECT BESCHRIJVING

Zorgcentrum De PrinsHoeve heeft de oude basisschool van Valthermond heel erg netjes verbouwd is er veel aandacht geschonken aan de verlichting en de sfeer die deze moest geven. GELUKT, alleen het energie besparen kon een stap beter.

In de tweede fase is aandacht besteed aan het energie besparen, voor ieder armatuur was een energie zuinige vervanger beschikbaar. Er wordt dus bespaard , er is geen warmteafgifte meer en is niet ingeleverd op sfeer, lichtkleur en lichtsterkte.

  • Sfeervolle ruimtes
  • Geen warmte afgifte
  • Retrofit LED
BESPARING

Er is in deze situatie gekozen voor een LED retrofit vervangers, alle wandarmaturen en kroonluchters zijn voorzien van zeer fraaie LED lichtbronnen.

  • LED downlights
  • LED Filament
  • Dimbaar